Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην υπάλληλος της Activision Blizzard κατηγορεί την ηγεσία της για υποκρισία

*
Πρώην υπάλληλος της Activision Blizzard ισχυρίζεται ότι απολύθηκε επειδή έγραψε αστεία που διακωμωδούσαν την εταιρική απληστία στο World of Warcraft. Ο Eric Covington, σεναριογράφος της Blizzard, λέει ότι έγραψε αστεία που σχετίζονταν με τον Loot Specialist Loot Goblin, έναν χαρακτήρα που εργάζεται για τη Venture Company που υπάρχει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον Covington η ηγεσία της Blizzard "είδε τον εαυτό της" τα λόγια του και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από εννέα χρόνια στην εταιρεία.

Αναφέρει ότι πότέ δεν του ζητήθηκε να εξηγήσεις τις προθέσεις του για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, ούτε και να διορθώσει κάποιες από τις ατάκες του, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν φράσεις όπως: "Ώρα να επιστρέψουμε στο γραφείο", "Ένα ακόμα τρίμηνο με έσοδα ρεκόρ" και "Ας το αποκαλέσουμε προσαρμογή του κόστους ζωής".


Σημειώνει ότι ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του, τα αστεία αυτά περιλαμβάνονταν σε διαφημιστικό υλικό του παιχνιδιού. "Τα αφαίρεσαν μόνο αφότου έδειξα το μέγεθος της υποκρισίας", συμπλήρωσε ο Covington.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*